Blog en Nieuws

Welkom! Hier vind je blogs en nieuws die jou als ondernemer inspireren en informeren. Blijf op de hoogte van waardevolle inzichten en actuele ontwikkelingen voor het succes van jouw onderneming. Scroll naar beneden en ontdek wat we te bieden hebben!

De Zomervakantie: Een Gids voor Ondernemers om Hun Bedrijfsvoering op Orde te Houden

De zomer is een tijd van zon, ontspanning en een welverdiende vakantie. Voor ondernemers kan het echter een uitdaging zijn om de balans te vinden tussen genieten van hun vrije tijd en het draaiende houden van hun bedrijf. Of je nu een weekje weg gaat naar een tropisch eiland of gewoon van plan bent om een paar dagen te ontspannen in eigen land, het is essentieel om je administratie en bedrijfsvoering goed voorbereid achter te laten. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je bedrijf soepel blijft lopen terwijl jij van je vakantie geniet.

Lees meer »

De 10 beste tips voor de ZZP'er

013 Boekhouder biedt professionele boekhoud- en belastingadviesdiensten aan ZZP'ers in Nederland. Hier zijn een paar redenen waarom je je administratie aan hen zou kunnen toevertrouwen:

Lees meer »

Als ZZP'er of MKB'er is het beheren van jouw bedrijfsadministratie wellicht niet het meest opwindende aspect van ondernemen.

Als ZZP'er of MKB'er is het beheren van jouw bedrijfsadministratie wellicht niet het meest opwindende aspect van ondernemen. Toch is het een cruciaal onderdeel voor het succes en de groei van jouw onderneming. Hier komt 013 Boekhouder in Tilburg om de hoek kijken, met maar liefst 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Waarom zou je voor jouw boekhouding en belastingadvies voor 013 Boekhouder moeten kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen.

Lees meer »